Eskişehir Haber
HV
28 MART Perşembe 14:20

Başkan Yazıcı, Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri İle İftarda Bir Araya Geldi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-04-2023 14:19   Güncelleme : 14-04-2023 14:19
Başkan Yazıcı, Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri İle İftarda Bir Araya Geldi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesinde yapılan iftar programında Başkan Yazıcı, öğretmenler ile tek tek sohbet etti. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde her akşam ilçe sınırları içerisinde bulunan liselere giderek öğrenciler ve aileleri ile iftarda bir araya geliyor. Bu kapsamda Başkan Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ile birlikte Tuzla Halk Eğitim öğretmenleri ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesinde yapılan iftar programında Başkan Yazıcı öğretmenler ile tek tek sohbet etti. 

“HALK EĞİTİM MERKEZLERİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Halk Eğitim bizim için çok kıymetli. 60 bin insana ulaşmak çok kıymetli. Ben 60 bin insana ulaşırken, emek veren, başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze, öğretmenlerimiz olmak üzere belediyemizde çalışan arkadaşlarımız dahil çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim önemli bir şey. Eğitim, insan hayatının vazgeçilmezi, doğumdan ölüme kadar sürmesi gereken bir şeydir. Her zaman öğrenen bir insan olarak, 89 yaşında da olsanız, eğer ki bir şeyler öğrenerek yaşıyorsanız, 90 yaşına girerken bir yaş büyümüş olursunuz. Ama eğer ki 19 yaşındaysak hiçbir şey yapmadan bir yıl sonra yine 20 yaşına gireriz ama bir yaş yaşlanmış oluruz. O yüzden hayat boyu eğitim, sürekli eğitim tarzında çocuklarımızın okullarda almış olduğu eğitimlerle beraber, gençlerimizin, kadınlarımızın ve bütün çocuklarımızın, her türlü kurslarında biz yaşam boyu eğitim ve eğitim kenti Tuzla sloganı ile birlikte bunu Tuzla’da yaşatmaya çalışıyoruz” dedi. 

“7 YILDIR DEVAM EDEN BİR GELENEK” 

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu,” Burada bulunmaktan dolayı çok bahtiyar hissediyorum. 7 yıldır devam eden bir gelenek. Okullarımızda kurumlarımızda birkaç program yapıyorduk. Bu sene bunları çoğaltalım dedik. Bu aslında diğer okullarımıza örnek olan bir model ve güçlü bir gelenek. Okullarımızı birlikte merkez alarak beraber iftar yapalım dedik. Bugün pek çok okulumuzda bu uygulamayı tekrarlıyoruz” dedi.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR