Eskişehir Haber
HV
28 MART Perşembe 14:39

Büyükşehirden güvenlik personeline eğitim

Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından özel güvenlik personellerine yönelik eğitimlerde, görev ve yetkiler konusunda bir dizi eğitim verildi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-12-2022 15:42   Güncelleme : 27-12-2022 15:42
Büyükşehirden güvenlik personeline eğitim

Sakarya Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından özel güvenlik personellerine yönelik eğitimlerde, görev ve yetkiler konusunda bir dizi eğitim verildi. 5188 sayılı özel güvenlik kanunu çerçevesinde verilen eğitimler, 4 gün boyunca devam etti.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal gelişim Merkezi’nde verilen eğitimlerde, güvenlik personellerinin tüm acil senaryolarında görev alanlarının belirlenmesi noktasında bilgiler verildi. Güvenlik personellerinin ilgili kanun ve yönetmeliklere uyum sağlamasını kolaylaştırmak amacıyla verilen eğitimler, 1. Sınıf Emekli emniyet Müdürü Sabih Özkurt tarafından gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde görev yapmakta olan özel güvenlik personellerimize 5188 sayılı özel güvenlik kanunu çerçevesinde eğitimler verilmiştir. İş verimliliğini, hizmet kalitesini artırmak ve mesleki bilgilerini güncellemek amacıyla gerçekleştirilen eğitimler, belli programlar dahilinde devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin

YORUMLAR