Eskişehir Haber
HV
28 MART Perşembe 15:28

Depremzedeye Kayseri'den sıcak yemek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, depremin merkezi Kahramanmaraş’ta depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek, günlük 15 bin kişilik yemek dağıtıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2023 16:00   Güncelleme : 14-02-2023 16:00
Depremzedeye Kayseri'den sıcak yemek


Depremin ilk anlarından itibaren, başta arama kurtarma çalışmaları olmak üzere altyapı faaliyetleri, temizlik, barınma ve lojistik ile birlikte gıda, giysi ve diğer malzeme desteklerini bölgeye ivedilikle ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta kurduğu yemek standında bölgedekilere her gün sıcak yemek imkânı sunuyor.

DEPREMZEDE VE GÖREVLİLER TEŞEKKÜR EDEREK MEMNUNİYETİNİ İFADE EDİYOR

Üzerinden bir haftadan fazla zaman geçen ve yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremde bölgedeki depremzedelere ve görevlilere içlerini ısıtacak sıcak yemek hizmetini halen sürdüren Büyükşehir Belediyesi, çeşitli yemekleri ile desteğini aralıksız gerçekleştiriyor.

Zaman zaman Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da bölgeye giderek kendi elleri ile bölgedeki depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek dağıttığı hizmette, bölgedeki vatandaşlar da Büyükkılıç’a ‘nereye baksak sizi görüyoruz’ diyerek memnuniyetlerini dile getiriyor ve teşekkür ediyor. 

GÜNLÜK 15 BİN DEPREMZEDE VE GÖREVLİYE SICAK YEMEK HİZMETİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi sulu yemekler başta olmak üzere beyaz ve kırmızı et yemekleri ile çorbanın yanı sıra pek çok yiyecek ve içeceği, depremin merkezi Kahramanmaraş’taki deprem bölgesinde KAYTUR aracılığıyla gıda yüklü 10 araç, 5 mobil mutfak ve 20 kişilik aşçı ekibi ile bölgedekilere ulaştırıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu yemek stantlarında, günlük 15 bin depremzede ve görevliye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

AdminAdmin

YORUMLAR