Eskişehir Haber
HV
19 MART Salı 13:54

"Batı Alışacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı medyasının kendisini hedef alarak yazdıklarına ilişkin, "İstanbul kükrerse, dünya kükrer. Batı alışacak. Dergilerle mergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez. İşi çözerse burası çözer.” ifadelerini kullandı.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 08-05-2023 20:50
"Batı Alışacak"

Tekirdağ'da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı medyasının Türkiye’ye yönelik algı operasyonlarına tepki gösterdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

‘DERGİLERLE ERDOĞAN'A SALDIRMAK İŞİ ÇÖZMEZ’

"İstanbul kükrerse, dünya kükrer. Batı alışacak. Dergilerle mergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez. İşi çözerse burası çözer.

Eserleri yıkma, hizmetleri çökertme, milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Ne diyor o güzel Tekirdağ türküsünde: Bahçalarda börülce oynar gelin görümce oynasınlar bakalım bir araya gelince. Bunlar da artık 7'si mi 9'u mu 11'i mi kaç taneyseler bir araya gelmişler ülkenin ve milletin kaderi üzerine kumar oynuyorlar. Kendileri söylüyor. 'Ben kumar masasında olmam' diyor. Niye duruyorsun orada? Oynasınlar bakalım. Milletim de bunlara 14 Mayıs'ta sandıkta kendi oyununu oynayacak.

Yaptığımız her eseri engellemeye kalktılar. Yolları, tünelleri, limanları, sanayi bölgelerini, konut projelerini engellemek için uğraştılar. Takoz siyasetiyle sokakları terörize etmekten, mahkeme kapılarını aşındırmaya kadar her şeyi yaptılar.

‘BOŞUNA UĞRAŞMAYIN, BU MIZRAK ÇUVALA SIĞMAZ’

Etekleri tutuşmuş vaziyette neyi gizlemeye çalışıyorlar? Elbette biz de merak ediyoruz. Kendilerini aklamaya, temizlemeye çalışıyorlar. Boşuna uğraşmasınlar. Bu mızrak çuvala sığmaz. FETÖ'cü taktiklerle tavizi ve ihaneti örtemezler. Gerçeklerin üzerini çamur siyasetiyle kapatamazlar.

Zaten yapılmış, hayata geçirilmiş projeleri kendi teklifleri anlatmaya kalkıyorlar. Bay bay Kemal ve arkadaşlarını seçimden sonra milletimiz kendi dertlerinden kurtaracakları için salim kafayla ülkeyi dolaşıp yapılan işleri görmeye davet ediyorum. Yıllardır Çin'e giden trenleri seyrederler artık."

AdminAdmin

YORUMLAR