Eskişehir Haber
HV
29 MART Cuma 08:29

Depremzedelere Trabzon'da ücretsiz ulaşım kartı

Yüzyılın afeti olarak nitelendirilen depremin ardından Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildiği Kahramanmaraş’ta günlük yaşam koşullarını oluşturmak için tüm imkânlarını seferber eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’a gelen depremzedelerle de ayrıca ilgileniyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2023 11:00   Güncelleme : 27-02-2023 11:00
Depremzedelere Trabzon'da ücretsiz ulaşım kartı

Depremzedelerin Trabzon’daki hayatını kolaylaştırmak adına her şeyi düşünen Başkan Zorluoğlu’nun talimatı ile depremin etkilediği şehirlerden gelerek Trabzon’a yerleşen depremzedeler otobüslerden ücretsiz yararlanıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Atapark Ana Hizmet Binası, Değirmendere TİSKİ Abone İşlem Merkezi ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ndeki Ulaşım Kart şubelerine başvuran 571 depremzede kartlarını hemen teslim alırken, 239’unun ise adreslerine teslim edildi.

Trabzon Metropol Kartların bulunduğu zarflarda Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hoş geldiniz mesajı da yer aldı. Başkan Zorluoğlu mesajında “Şehrimize hoş geldiniz. Zor günleri birlikte aşacağız. Siz kıymetli kardeşlerimizi şehrimizde ağırlamaktan şeref duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR