Eskişehir Haber
HV
29 MART Cuma 03:19

DEVA Partisi’nden MEİGDER’e ziyaret

Deva Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyetini ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-01-2023 12:49   Güncelleme : 10-01-2023 12:49
DEVA Partisi’nden MEİGDER’e ziyaret

Başkan Sultan Aydoğan, MEİGDER üyelerinin , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler  Beraberlik ve  mücadele gününü  kutladı.

Başkan Vahap  Şehitoğlu ve gazetecilere  siyasi çalışmaları hakkında da bilgi aktaran  DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Aydoğan, Genel Başkan Babacan’ın 15 Ocak’ta Ankara’ya  Türkiye geneli çağrısını ndan heyecana kapıldıklarını ve genel başkanlarının vereceği mesajı heyecanla beklediklerini söyledi.

Göreve seçildikten bu yana sahda  olduklarını vurgulayan Başkan Sultan Aydoğan, “ 6-7 aydır her gün sahadayız, Parklar, kahveler  ve pazarlarda halkımızla birebir  temas ederek sorunları dinliyoruz. Pazardan tane ile alış veriş yapmaları  çok üzücü. Alışkın olmadığımız bir alış veriş  tarzı. Halkımız içine düşürüldükleri hayat pahalılığı ve yoksulluktan şikayetçi. Bu iktidardan rahatsız ve  kurtulacakları günü bekliyorlar. “

Partilerinin kadın kotasının yüzde 30 olmasına rağmen Toroslar’da bu kotanın yüzde 44 olduğuna dikkat çeken Başkan Aydoğan, Babacan’a olan sempatiden dolayı kadınların DEVA partisine akın ettiğini, böyle giderse erkeklere kota uygulanmasını isteyeceklerini söyledi.

Başkan Şehitoğlu,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile  getirerek, basının sorunları ve basın meslek yasası konularında bilgi aktardı. Kadınların siyasette çoğalmalarını da  memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

AdminAdmin

YORUMLAR