Eskişehir Haber
HV
29 MART Cuma 18:06

GP’li İsim Tehdide Devam Ediyor

Gelecek Partisi kurucu üyesi Yusuf Ziya Özcan, Atatürk Havalimanı’nın millet bahçesine dönüştürülmesini ‘vatan hainliği’ olarak tanımlayarak, 'Seçimden sonra bu işlere imza atan herkes hesabını verecek" tehdidinde bulundu.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 16-04-2023 21:07
GP’li İsim Tehdide Devam Ediyor

YÖK eski Başkanı ve Gelecek Partisi kurucu üyesi Yusuf Ziya Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  “Tamamen çalışır durumda olan ve Avrupa'nın en iyilerinden olan Atatürk Havalimanını bu hale getirmek vatan hainliğidir. Seçimden sonra bu işlere imza atan herkes hesabını verecek.” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU PROJEYİ SAHİPLENMİŞTİ

Atatürk Havalimanı’ndaki millet bahçesi projesini CHP sahiplenmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2018 yılında katıldığı TV programında yaptığı konuşmada, "Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi bizim projemizdi, her şeyimiz hazırdı, telefonlarımızı dinleyip çaldılar" demişti.

‘ATATÜRK HAVAALANI ARAZİSİ İÇİN ÖNCELİĞİMİZ YEŞİL ALAN’

5 Nisan 2019 tarihinde Atatürk Havalimanı ile ilgili konuşan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eski havalimanının yeşil alana dönüştürüleceğini açıklamıştı.

Ekrem İmamoğlu Fox Haber canlı yayınında yaptığı açıklamada söz konusu bölge için, “Önceliğimiz yeşil alan. Yeşil alana ihtiyacımız var.” demişti.

AdminAdmin

YORUMLAR