Eskişehir Haber
HV
28 MART Perşembe 23:59

"Bu Ülke Hainlere Bırakılamaz"

Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenen “Gençlik İçin Hemen Şimdi” Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülke hainlere bırakılamaz" sözleri ile muhalefete yüklendi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 25-04-2023 21:52
"Bu Ülke Hainlere Bırakılamaz"

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca ATO Congresium'da düzenlenen "Gençlik İçin Hemen Şimdi" programında katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

“İstanbul'da ben belediye başkanı olmadan önce CHP'li yönetimde çöp, çukur, çamur vardı. Ümraniye çöplüğü patladı ve 39 vatandaşımız orada öldü. Ardından biz İstanbul'u aldık. Ümraniye'yi de aldık, hemen o çöplüğün olduğu yeri spor tesisleriyle donattık. Ben inanıyorum ki İstanbul'daki gençleri İstanbul'un bu halini bilmiyorlar. Onlara bunu anlatmamız lazım. Susuz İstanbul'u suya biz kavuşturduk. 120 kilometre uzaklıktan Istranca Dağları'ndan su getirdik, çöpü çukurları biz kaldırdık. İstanbul'u doğal gaza biz kavuşturduk. Bay bay Kemal kızma, Karadeniz gazını da getirdik mi getirdik. Bedava olarak da dağıtıyoruz.

İSTİHDAMI 11,5 MİLYON KİŞİ ARTIRDIK

Geçtiğimiz 21 yılda 10,5 milyon yeni konut inşa ettik. Bu konutların 3,3 milyonunu kentsel dönüşüm ile hayata geçirdik. Ev sahibi olmak isteyen gençlerimizi bu hayallerine kavuşturacak olan biziz. Başlattığımız kampanyalarla ülkemizde kendi evine sahip olma hayaline ulaşmayan kimseyi bırakmayacağız. Ev gibi otomobil edinmeyi de herkesin ulaşabileceği bir imkan haline dönüştürdük.

Eski Türkiye'de iş bulmak kolay değildi. İstihdamda tarihin en yüksek çalışan sayısına ulaştık. İstihdamı 11,5 milyon kişi artırdık. Krizleri fırsata çevirerek büyümemizi hızlandırıyoruz.

Her savunma sanayi projemiz aynı zamanda gençlerimizin geleceklerini inşa eden birer teknoloji lokomotifidir.

KALLEŞ SALDIRILAR OLMASA EKONOMİK OLARAK ÇOK DAHA İYİ OLACAKTIK

Kişi başına düşen milli gelir 3 bin 600 dolardı şimdi 10 bin 650 doların üzerine çıktı. Satın alma paritesine göre Türkiye dünyada 11. sıraya yükseldi. Gezi ve 15 Temmuz gibi maruz kaldığımız kalleş saldırılar olmasa bugün ekonomik olarak çok daha iyi sıralarda olacaktık.

BU ÜLKE BİR TERÖR DEVLETİ DEĞİLDİR OLMAYACAKTIR

Kandil'in parlamentodaki uzantıları 6'lı masaya dahil oldu. Bu ülke bir terör devleti değildir olmayacaktır. Ülke bu hainlere bırakılamaz.

Bay Kemal biz senin Alevi olmandan rahatsız değiliz. Bizim Alevilik, Şiilik diye bir dinimiz yok. Tek dinimiz var: İslam ve Müslümanlık. Biz bunu anlatacağız. Bay bay Kemal buradan LGBT'ci çıkmaz. HDP'de var mı var. Bu gençlik Türkiye'nin Türk milletinin gençliğidir. Bu gençlik 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın muştusunu yedi düvele ilan edecektir. Vatanın tek bir kazanımına el süremeyeceksiniz. Bu gençlik vatanına kalpten bağlı bir gençliktir.”

AdminAdmin

YORUMLAR