Eskişehir Haber
HV
29 MART Cuma 01:02

Enkazdan kurtardıkları Esra'nın odasına güzel jest

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, enkaz altından çıkardıkları depremzedelerle kurdukları duygusal bağlarını koparmıyor. Ekipler, depremin 3. günü Adıyaman’daki çalışmalarda kurtardıkları Esra Özen’in tedavi gördüğü hastane odasını adeta çiçek bahçesine çevirdiler.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-02-2023 08:20   Güncelleme : 26-02-2023 08:20
Enkazdan kurtardıkları Esra'nın odasına güzel jest

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay’da canları pahasına görev yapan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı arama kurtarma ekipleri, enkazdan kurtardıkları depremzedelerle iletişimlerini sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde Trabzon’a dönen arama kurtarma ekiplerinin enkaz altından kurtardıkları 26 yaşındaki Esra Özen’e yaptıkları sürpriz, hem tebessüm ettirdi hem de duygulandırdı.  

HASTANE ODASINI ÇİÇEK BAHÇESİNE ÇEVİRDİLER

 Adıyaman’da enkazdan çıkarılan ve Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden Esra Özen, iyileşme sürecine girince kendisini kurtaran Trabzon Büyükşehir Arama Kurtarma Ekibine ulaştı. Esra ve ekip üyeleri arasında gerçekleşen görüşmede duygusal anlar yaşandı. Trabzon’u hiç unutmayacağını belirten genç kız, Adıyaman’da görev yapan 14 kişilik ekibe ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Görüşmenin ertesi günü çok güzel bir harekete imza atan Trabzon İtfaiyesi Arama ve Kurtarma ekibi Esra’nın tedavi gördüğü hastaneyi adeta çiçek bahçesine çevirdiler. Gördüğü manzara karşısında çok mutlu olan Özen, çiçeklerle çektirdiği fotoğrafı da ekiplere gönderdi.

AdminAdmin

YORUMLAR